svenska
Din kundvagn
Stäng alternativ Ikon
Nedåtpil Ikon
Kundvagn Ikon

Om oss

Vi tror på teff.

Teff har alltid varit en del av vår vardag som huvudingrediensen i injera, ett etiopiskt tunnbröd. Teff ryktas ligga bakom uthålligheten hos de etiopiska långdistanslöparna. Och nu börjar det sakta men säkert få sitt erkännande i resten av världen. Att du inte hört talas om teffgranola förut är inte konstigt – vi är först med att sälja det! 

 

Ett lyckat första försök.

Med försiktig optimism. Så gick vi in i vår första testlansering 2018. Vi blev överväldigade av er positiva respons och det kändes som att vi var något på spåren.


Dags att gå vidare.

Den här gången ville vi göra allt själva och från grunden. Vi startade våra egna teffodlingar, öppnade vårt egna rosteri och rostade vår granola för hand. Helt ärligt, det var inte lätt. Men vi gjorde det på vårt sätt – som en familj. I vårt egna rosteri i Uppsala möter svenska frukostfavoriter teff från våra egna odlingar. Vi  har experimenterat med ingredienserna, i jakt på den perfekta smaken. Resultatet blev en riktigt god kulturkrock. Vi älskar den. Hoppas du gör det också! 

 

Den som väntar på något gott...

Tack för tålamodet, all uppmuntran och feedback. Under testlanseringen frågade vi er vilken smak ni skulle vilja testa först. Så, här är den: hallon och choklad! Testa den och låt oss veta vad ni tycker genom att tagga vårt Instagramkonto @messob. 

 

Language
English
Open drop down